programa


13 i 14 de març
16 — 20 h

Tallers simultanis amb artistes i col·lectius entorn de l’escriptura de protocols, la construcció d’artefactes mòbils i el desenvolupament de projectes digitals des de l’àmbit analògic: amb el col·lectiu Laagencia (Colòmbia), Luz Broto (artista, Barcelona), Nicolas Floc’h (artista, França), Makea Tu Vida (Barcelona), Isabelle Saussol (Les Declencheurs) i Christine Vidal (plataforma Ersilia, Le Bal, França).


14 de març
12 — 14 h

Una trobada professional de mediació entorn del dispositiu dissenyat en el context del programa d’estudis Permea (programa del Consorci de Museus de la Generalitat valenciana). Aquesta sessió tindrà com a objectiu compartir part de la investigació Aprenentatges mòbils. Informe sobre artefactes i recursos didàctics mòbils, elaborada per Jara Blanco i Julieta Dentone arran d’Allez! i centrada en aquest tipus d’artefactes, que estudia l’estat de la qüestió, s’aproxima a les seves genealogies i imagina connexions possibles.


15 de març
12.30 — 20 h

Conferència i taules rodones entorn de l’agència d’aquestes pràctiques, l’educació expandida i la possibilitat d’imaginar pràctiques institucionals que vagin més enllà d’entendre l’escola com a públic massa.


16 de març
11 — 18 h

Jornada pública i festiva amb la presència i activació d’alguns artefactes a la Plaça del Àngels i l’atri del museu. En paral·lel, es posarà en pràctica un conjunt d’artefactes a diversos centres escolars i altres espais de la ciutat de Barcelona, per tal d’aprofundir des de la pràctica en la investigació d’aquestes maneres de fer.