Educació expandida i pràctiques mòbils

  • Divendres 15 de març
  • 17.30 - 18.45 h

Aquesta taula rodona planteja compartir experiències diverses sobre la mediació a l’entorn d’objectes, artefactes i dispositius mòbils. La intenció és explorar les possibilitats i els reptes que aquestes pràctiques expandides ens obren per generar noves fugues i direccionalitats en l’educació. La prolongació dels temps, espais, llocs, agents i situacions d’aprenentatge que aquests dispositius activen posen damunt la taula un diàleg en relació amb qüestions com la manera d’incorporar la multiplicitat de veus i relats itinerants, la forma de valorar la petja que deixen, de quina manera permeten reapropiacions imprevistes, etc.

Amb la participació d’Ingrid Brochard, Dani Medina, Lluís Noguer i Ramon Parramon. Moderada per Judit Vidiella.

  • Gratuït amb inscripció prèvia. Places exhaurides.
  • Divendres 15 de març, 17.30 – 18.45 h
  • Lloc: auditori Meier
  • Idioma: castellà i francés (amb traducció simultánea)

Bio

INGRID BROCHARD
Emprenedora i comissària independent. El 2010 crea MuMo, un museu d’art contemporani itinerant per a nens. També és cofundadora de Panoply, un servei en línia que dona accés a un vestidor de roba de disseny per promoure un consum més responsable.

DANI MEDINA
Educador i investigador. Treballa com a director i professor a l’Escola Municipal de Música de Roda de Ter i ha realitzat les investigacions d’acompanyament dels projectes Expressart. Museu portàtil (2017) i Postdata. Correspondències d’artista a l’escola (2018) del MACBA

LLUÍS NOGUER
Educador social, amb una experiència de dotze anys en centres residencials i centres d’acollida de Girona i Figueres. Així mateix, els darrers tretze anys ha treballat com a mestre d’educació primària en escoles públiques.

RAMON PARRAMON
Artista, investigador i gestor cultural. El seu treball es desenvolupa en la intersecció entre pràctiques artístiques, pràctiques educatives i espai social. Va ser director d’ACVic, Centre d’Arts Contemporànies (2010-2018) i és director fundador d’Idensitat (des de 1999), projecte col·lectiu des del qual vehicula la seva pràctica com a artista i gestor cultural.

JUDIT VIDIELLA, moderadora
Doctora en Belles Arts per la Universitat de Barcelona. De 2001 a 2013 va treballar com a docent en l’àrea de Pedagogies Culturals a la Facultat de Belles Arts (UB). Des de 2015 és docent i coordinadora del Grau d’Arts Escèniques de l’Escola Universitària ERAM (centre adscrit a la Universitat de Girona) i docent del Grau de Comunicació Audiovisual i Multimèdia. Especialitzada en pedagogies culturals, estudis de performance, teories del cos i pràctiques feministes.