Conclusions de les taules de treball sobre dispositius mòbils, pràctiques ambulants i museus dispersos

  • Divendres 15 de març
  • 12.30 - 14.00 h

Presentació pública de les conclusions de les taules de treball sobre dispositius mòbils, pràctiques ambulants i museus dispersos celebrades els dies previs amb diversos professionals, convidats per la Fundació Daniel i Nina Carasso i el MACBA.

A càrrec de Mercedes Álvarez, Judit Vidiella i Manuela Zechner.

  • Gratuït amb inscripció prèvia. Places exhaurides.
  • Divendres 15 de març, 12.30 – 14.00 h
  • Lloc: auditori Meier
  • Idioma: castellà i francés (amb traducció simultánea)

Bio

Mercedes Álvarez Espáriz
Productora cultural, investigadora i educadora. Ha realitzat investigacions d’acompanyament sobre processos artístics en escuelas per a institucions com ara el Centro de Arte 2 de Mayo (CA2M), el Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía (MNCARS) o el Museo de Arte Contemporáneo de Castilla y León (MUSAC). Actualment forma part de l’equip d’Intermediae-Matadero.

Manuela Zechner
Investigadora, dinamitzadora i treballadora cultural. Experimenta i sondeja problemàtiques de micropolítica, assistències, migracions i anàlisi institucional, amb un enfocament transdisciplinar i translocal. Actualment treballa la relació criança-comuns i micropolítica-municipalisme en el marc d’un projecte d’investigació europeu.

Judit Vidiella
Doctora en Belles Arts per la Universitat de Barcelona. De 2001 a 2013 va treballar com a docent en l’àrea de Pedagogies Culturals a la Facultat de Belles Arts (UB). Des de 2015 és docent i coordinadora del Grau d’Arts Escèniques de l’Escola Universitària ERAM (centre adscrit a la Universitat de Girona) i docent del Grau de Comunicació Audiovisual i Multimèdia. Especialitzada en pedagogies culturals, estudis de performance, teories del cos i pràctiques feministes.